Siirry suoraan sisältöön.

Laske, paljonko voisit saada soviteltua aikuiskoulutustukea

Tämä laskuri on vain heille, jotka ovat aloittaneet opinnot ja saaneet aikuiskoulutustukea ennen 1.8.2020. Jos olet hakenut aikuiskoulutustukea 1.8.2020 jälkeen, siirry tuen määrän laskuriin.

Oletko aloittanut opinnot ennen 1.8.2020 ja palaat nyt opintojen pariin? Tällä laskurilla voit laskea alustavan arvion sivutulojen vaikutuksesta tuen määrään.

Ne, jotka ovat hakeneet aikuiskoulutustukea ennen uuden lain voimaantuloa 1.8.2020, voivat ansaita sivutuloja enintään 250 euroa kuussa. Jos tienaat sivutuloja enemmän kuin 250 euroa kuussa, voit hakea soviteltua aikuiskoulutustukea. Tätä laskuria käyttämällä voit laskea arvion saamiesi sivutulojen vaikutuksesta sovitellun aikuiskoulutustuen määrään. 

Voit hakea soviteltua tukea haettavan tukikuukauden päätyttyä, kun tiedät kuukauden aikana ansaitsemasi tulot. Esimerkiksi marraskuun soviteltua tukea voit hakea aikaisintaan 1.12.

Jos bruttomääräinen tuki haettavalle tukikuukaudelle jää alle tuen päiväkohtaisen perusosan (30,74 € vuonna 2024), kyseiseltä kuukaudelta ei makseta tukea. 

Laskurin tulos on käyttäjän antamiin tietoihin perustuva suuntaa antava arvio, ja se ei sido Työllisyysrahastoa. 

Hetkinen, laskuri latautuu
{{translation.fullAidTitle}} {{translation.partialAidTitle}} {{translation.newCalcTitle}}
{{translation.daysSuffix}}

{{translation.resultEstablishedMonthlyEarnings}}

{{vm.resultEstablishedMonthlyEarnings}}

{{translation.resultFullTrainingSubsidy}} {{translation.resultPartialTrainingSubsidy}} {{translation.resultAllowanceAmount}}

{{vm.resultAllowanceAmount}}

{{translation.resultBenefitDaysUsed}}

{{vm.resultBenefitDaysUsed}}

{{translation.resultCreditsRequired}}

{{vm.resultCreditsRequired}} {{translation.studyCreditsSuffix}}

Sivu päivitetty: 18.1.2024