Siirry suoraan sisältöön.

Tekniset ohjeet tunnistautumiseen

Aikuisopiskelijan etuuksien asiointipalveluun kirjaudutaan suomi.fi-tunnistautumisen kautta. Suomi.fi-palvelussa tunnistaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Suomi.fi-tunnistus on julkishallinnon asiointipalveluiden yhteinen turvallinen tunnistuspalvelu, josta vastaa Digi- ja väestötietovirasto.

Työntekijä

Jotta pääset asioimaan asiointipalvelussamme, sinun tulee tunnistautua Suomi.fi-palvelun kautta. Käytä tunnistautumiseen henkilökohtaista verkkopankkitunnusta, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia.

Edellytämme vahvaa tunnistautumista Suomi.fi-kautta, jotta voimme varmistua henkilöllisyydestäsi ja taata sinulle tietoturvallisen asioinnin.

Lue lisää vahvasta tunnistautumisesta ja mitä tietoja sen mukana välittyy Suomi.fi-palvelun sivuilta.

Työnantaja tai työnantajan edustaja

Jotta pääset täyttämään työnantajalomakkeen asiointipalvelussamme, sinun tulee tunnistautua Suomi.fi-palvelun kautta. Käytä tunnistautumiseen henkilökohtaista verkkopankkitunnusta, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia.

Vaikka asiointipalveluumme kirjaudutaan henkilökohtaisilla tiedoilla, tallennamme tunnistautumisessa vain työnantajan nimen. Emme siis tallenna ilmoittajan henkilökohtaisia tietoja.

Yrityksen tai organisaation tunnukset eivät toimi tunnistautumisvälineenä.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää Suomi.fi-tunnistautumiseen verkkopankkitunnusta, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia, toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

 

Tekniset ohjeet

Aikuiskoulutustukeen liittyvissä asioissa suosittelemme käyttämään asiointipalveluamme. Se on nopein ja turvallisin tapa asioida kanssamme.

Asiointipalvelumme toimii parhaiten uusimmalla Google Chrome-, Mozilla Firefox-, Microsoft Edge (Chromium)- ja Safari-selainversiolla. Varmista käyttämäsi selaimen asetuksista, että käytät selaimen uusinta versiota. Asiointipalvelu ei valitettavasti toimi Internet Explorer -selaimella.

Tietokantojen päivitysajojen vuoksi palvelu on poissa käytöstä klo 1–4 yöllä.

Sivu päivitetty: 21.4.2022