Huomio!

Hallitusohjelmaan on kirjattu aikuiskoulutustuen lakkauttaminen 1.8.2024 alkaen. Aikuiskoulutusetuuksien lakkauttaminen edellyttää lakimuutosta, joten toistaiseksi tuen myöntäminen ja maksaminen jatkuvat normaalisti. Meille saapuu tällä hetkellä paljon hakemuksia, viestejä ja puheluita, joten aikuiskoulutusetuushakemusten käsittely sekä asiakaspalvelu voivat tilapäisesti ruuhkautua. Teemme parhaamme, jotta saamme ruuhkan purettua. Päivitämme kaiken ajantasaisen tiedon aikuiskoulutustuen lakkauttamiseen liittyen Ajankohtaista aikuiskoulutustuesta -sivulle

Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Aikuiskoulutustuen lakkauttaminen hallitusohjelmassa

UUTINEN 30.9.2023 8.40

Olemme saaneet paljon huolestuneita yhteydenottoja sekä nykyisiltä asiakkailtamme että ihmisiltä, jotka ovat suunnitelleet hakevansa aikuiskoulutustukea. Ymmärrämme epätietoisuuden aiheuttaman huolen ja olemme siitä pahoillamme.

Tieto aikuiskoulutustuen lakkauttamisen sisältymisestä hallitusohjelmaan on tullut Työllisyysrahaston tietoon perjantaina 16.6.2023.  Meillä ei valitettavasti ole tästä tällä hetkellä muuta tietoa kuin hallitusohjelmaan kirjattu. Hallitusohjelman kirjauksen mukaan muutos tulisi voimaan 1.8.2024. Yleensä tällaiset uudistukset on tehty niin, että aiemmin myönnettyjen tukien maksamisessa on siirtymäaika.

Pyrimme saamaan tarkempaa tietoa asiasta mahdollisimman pian ja tiedotamme siitä kaikissa kanavissamme. Otamme vastaan hakemuksia ja käsittelemme niitä voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Lisätietoa löydät Ajankohtaista aikuiskoulutustuesta sivulta

Perjantaina 16.6. julkaistut ensikommenttimme hallitusohjelman sisällöstä pääset lukemaan tästä.