Siirry suoraan sisältöön.
Uutinen

Kuljetusalan lakko vaikuttaa postin kulkuun, joten suosittelemme verkkoasiointia

UUTINEN 20.2.2023 9.15

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT on ilmoittanut lakosta, joka järjestetään 15.–21.2.2023. Postialan työntekijäliitto PAU tukee lakkoa 16.2. alkaen. Posti on arvioinut, että lakon takia esimerkiksi kirjeet voivat viivästyä päiviä tai jopa yli viikon.

Suosittelemme asioimaan asiointipalvelussamme, jolloin lakolla ei ole vaikutuksia asiointiin kanssamme.

Voit lähettää kaikki hakemuksesi sekä kaikki liitteesi asiointipalvelussamme nopeasti ja turvallisesti. Aikuiskoulutusetuushakemuksia tehdessäsi suositellemme, että suostut sähköiseen tiedoksiantoon, jotta saat päätöksen näkyviin asiointipalveluun samana päivänä sen antamisesta. Jos et ole valinnut sähköistä tiedoksiantoa ja saat päätöskirjeen myöhässä postilla, tällä voi olla pidentävä vaikutus päätöskirjeellä ilmoitettuun muutoksenhakuaikaan. Näissä tilanteissa kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Jos haluat pienentää tai suurentaa automaattista 20% ennakonpidätystä, voit muuttaa etuutta varten olevalla muutosverokortilta veroprosenttiasi. Muutosverokortin voit tilata kätevästi Verohallinnon verkkosivuilta. Verohallinto toimittaa meille tilatut verokortit automaattisesti postilla, mutta suosittelemme lisäämään OmaVerosta ladatun PDF-muotoisen verokortin asiointipalvelussamme, jotta saat sen tallennettua tietoihisi nopeasti ja varmasti. Löydät PDF-muotoisen verokortin OmaVerosta Toiminnot -välilehden -> Viestit ja yhteydenpito osion Päätökset ja kirjeet -linkistä avautuvalta sivulta.