Siirry suoraan sisältöön.

Tukea ja ideoita kouluttautumiseen

Tukea ja ideoita kouluttautumiseen

Aikuiskoulutustuki auttaa kattamaan arjen menoja, kun haluat kouluttautua työvuosien lomassa. Se sopii niin yrittäjille kuin koko- tai osa-aikaisesti opintovapaalle jääville työntekijöille. Aikuiskoulutustuki on myös työnantajille hyvä lisä osaamisen kehittämisen työkalupakkiin.

Aikuiskoulutustukea voi hyödyntää monen mittaisiin koulutuksiin, joilla voi ottaa haltuun täsmätaitoja tai laajentaa ammatillista osaamistaan yleisemmin. 

Lue, mitä mahdollisuuksia aikuiskoulutustuessa on yrittäjälle, työntekijälle sekä työnantajalle. 

Aikuiskoulutustuella opiskelleiden kokemuksia 

Aikuiskoulutustuki on auttanut lukuisia työntekijöitä ja yrittäjiä ottamaan uusia taitoja haltuun tuloksellisesti sekä sovittamaan opinnot omaan arkeen. Tutustu aikuiskoulutustuen hyödyntäjien kokemuksiin!  

Viestijä löysi aikuiskoulutustuesta stressittömän tavan edistää urakehitystään

Viestintäpäällikkö Kati Kuoksa on pystynyt aikuiskoulutustuen ansiosta keskittymään opintoihin täysillä ja varaamaan aikaa myös palautumiseen. Vauhdilla etenevät YAMK-opinnot tuovat uusia mahdollisuuksia niin Katille itselleen kuin hänen työnantajalleen. 

Lue katin tarina
Viestijä löysi aikuiskoulutustuesta stressittömän tavan edistää urakehitystään

Työnantaja, tiesitkö että aikuiskoulutustuki joustaa tarpeidesi mukaan?

Finanssialan kasvuyritys ALM Partnersissa sisäinen, erityisosaamiseen keskittyvä koulutusohjelma on yhdistetty valmiisiin työkaluihin. Yksi näistä on Työllisyysrahaston kautta haettava ja joustavasti tarpeisiin sovitettava aikuiskoulutustuki.

Lue Mikon tarina
Työnantaja, tiesitkö että aikuiskoulutustuki joustaa tarpeidesi mukaan?

Löydä ratkaisusi – oppaasta apua

Miten varmistaa ennalta, että aikuiskoulutustuella kouluttautuminen sopii omaan tilanteeseen? Aikuiskoulutustuki-opas auttaa suunnittelemaan omaa kouluttautumisaikaa. Opas on tarkoitettu työsuhteessa oleville ja heidän työnantajilleen. Yhteispelillä onnistutte! 

Sivu päivitetty: 17.3.2022